Meet.

Vergaderzalen en eventruimtes om mensen samen te brengen

"No one is an island, entire of itself. Everyone is a piece of the continent, a part of the main." Met deze zin drukt de 17de-eeuwse Engelse dichter John Donne, de idee uit dat een mens niet gemaakt is om geïsoleerd van anderen te leven en dat hij het best gedijt als deel van een gemeenschap. Met deze filosofie in het achterhoofd, hebben we THE FACULTY opgevat als een plek om mensen samen te brengen. Architecturaal wordt deze gedachte vertaald in de gemeenschappelijke leefruimte. Door het organiseren van eigen activiteiten willen we de nieuwe huurders samenbrengen en een community vormen.

Groei jouw netwerken en vind inspiratie!

THE FACULTY is ook de thuisbasis van de Erasmus Business Club, die zich richt op het bruisende economische leven in het zuiden van Brussel en in de zuidelijke rand van de hoofdstad. Met een gevarieerd programma van activiteiten in antwoord op sociale en economische evoluties, bieden ze regelmatig kansen om ideeën uit te wisselen en te netwerken.

Erasmus Business Club

Een vergaderzaal wanneer u er écht een nodig hebt

Of u nu kiest voor een eigen kantoorruimte of voor een plek in de co-working, u kan steeds rekenen op één van de zeven vergaderzalen om uw vergaderingen te houden. Of uw vergadering nu een fysieke, virtuele of hybride vorm aanneemt, de zalen zijn op vlak van communicatietechnologie op en top uitgerust.

Pasteur 200 personen
Auditorium
Mezzanine 20-40 personen
Eventruimte
Restaurant 100 personen
Eventruimte
Melsens 25 personen
Ontspanningsruimte
Lamarck 20 personen
Vergaderzaal
Brogniez 10 personen
Vergaderruimte
Seroen 20 personen
Vergaderzaal
Thiernesse 20 personen
Workshopruimte
Bourgelat 6 personen
Vergaderzaal

De ideale locatie voor uw professioneel evenement…

In het stijlvolle kader van het auditorium met zijn historische muurschilderingen komt elke presentatie tot zijn recht. De zeven vergaderzalen en mezzanine kunnen bovendien als break-out rooms gebruikt worden voor kleinere groepen bv. bij brainstorms of workshops. U kan natuurlijk de vergaderzalen ook afzonderlijk boeken, al dan niet in combinatie met het auditorium of de mezzanine.

…en voor culinaire ervaringen in een uitzonderlijk kader

Van een croissant bij de welkomstkoffie van uw workshop, een lunchbuffet voor een vergadering of voor uw medewerkers tot een walking dinner, u kan steeds rekenen op het advies en de service van onze betrouwbare cateringpartner.

Met stijl zeggen wie je bent zonder te spreken

Om het historische karakter van het gebouw tot zijn recht te laten komen, besloten we om het interieurontwerp toe te vertrouwen aan de gerenommeerde HASA Architects. Zij wisten met groot respect voor de geschiedenis van het gebouw een strak en modern ontwerp te integreren terwijl voldaan werd aan strikte lage-energienormen. Voor het kantoormeubilair deden wij een beroep op de expertise van ontwerper Alain Berteau. Als creatief directeur van OBJEKTEN SYSTEMS worden zijn vernieuwende producten en creatieve strategieën alom gewaardeerd. De kantoren in THE FACULTY worden stuk voor stuk ingericht met meubelen uit deze modulaire reeks.