Work

5 kantoorruimtes en 1 coworkingruimte

The Faculty bevat vijf kantoorruimtes van ongeveer 175m² verpreid over het gelijkvloers, de eerste en derde verdieping. Iedere werkruimte beschikt over alle nodige infrastructuur, het meubilair kan worden aangepast aan de wensen van de klant.

Huurders kunnen van alle faciliteiten gebruik maken waaronder de verschillende vergaderzalen, ontspanningsruimte en restaurant. Fietsenstallingen en douches zijn tevens beschikbaar.

Onze kantoren

GELIJKSVLOER
1 kantoor van 175m²
1 coworkingruimte met 25 werkplekken en 2 private kantoren

EERSTE VERDIEPING
2 kantoren van 175m²

DERDE VERDIEPING
2 kantoren van 175m²

Faciliteiten

Eigen balie
Eigen kitchenette
Volledig uitgerust
Douches
Restaurant

Coworking

The Faculty biedt u een kleinschalige maar uiterst professionele coworkingruimte aan. Gelegen op het gelijkvloers vindt u er alle comfort voor u en uw team. U heeft de keuze uit twee private kantoren of één van de 25 werkplekken, dit alles in een uitzonderlijke ruimte waar licht en sfeer elkaar ontmoeten.

Als coworker geniet je mee van faciliteiten die The Faculty te bieden heeft.   

Bent u ook op zoek naar een ruimte voor…

  • Een boeiende presentatie in onze auditorium?        
  • Een brainstormsessie in één van onze vergaderzalen?        
  • Een opleiding?
  • Of iets anders?      

Restaurant

Op de tweede verdieping komt u met de lift terecht in ons restaurant waar u zowel van een gezonde lunch als van een uitgebreid diner kunt genieten. 

Het hoge plafond en de grote boogramen bieden een uitstekend zicht op het park, de overige beschermde gebouwen en de wijdere omgeving.