Ontdek onze flex-offices en coworking

THE FACULTY

Kantoren, meetings en events in een inspirerend kader

Een bedrijvencentrum met kantoren, een coworking, een auditorium en meeting rooms, gelegen in het historische kader van de oude Veeartsenijschool in Anderlecht. U kan er niet alleen genieten van een allesomvattende service maar ook van een gemeenschappelijke ontspanningsruimte.

Een eigen kantoorruimte of een plek in onze coworking?

Er zijn 5 open office plateaus met een oppervlakte van 180m², 220m² of 240m². Elk kantoor beschikt over 2 of 3 dedicated offices die als directiekantoor of vergaderzaal kunnen dienstdoen. Het interieur combineert een modern design met originele historische elementen. Combineer op flexibele wijze een kantoor met plaatsen in onze coworking voor al uw telewerkers en bezoekers, of deel een kantoorruimte met een verwant bedrijf of een bedrijf uit een verwante sector.

Download de plannen en zoom in op de kantoren!

Voor freelancers, bezoekers en thuiswerkers is er steeds een werkplek in onze coworking. U kan er in de gemeenschappelijke ruimte plaatsnemen aan één van de 25 werkplekken. Als lid van de coworking kan u rekenen op onze allround dienstverlening, printerservice inclusief.

Download de brochure en lees er alles over!

Door op ‘download’ te klikken staat u ons toe om u te contacteren via e-mail. We zullen uw e-mailadres enkel gebruiken om u te informeren over THE FACULTY.
Full service, duurzaam, energiezuinig

Laat uw logistieke zorgen maar aan ons over en focus u volledig op de uitbouw van uw activiteiten en het succes van uw onderneming! Nu het belang van verantwoord ondernemen toeneemt, kan THE FACULTY als lage-energiegebouw de pleitbezorger zijn van uw ecologische principes: uitgerust met lockers en douches, is het klaar om uw fietsende werknemers te verwelkomen. Bovendien is de locatie op wandelafstand van het Brusselse Zuidstation gunstig voor uw werknemers die kiezen voor het openbaar vervoer.

Eigen kitchenette
Volledig uitgeruste kantoren
Douche faciliteiten en lockers
Catering-op-maat
24/7 security
Dagelijks onderhoud
Krachtige Wi-Fi
Receptie & postbedeling
Rolstoeltoegankelijk

Meer weten over onze dienstverlening?

Download de brochure en lees er alles over!

Door op ‘download’ te klikken staat u ons toe om u te contacteren via e-mail. We zullen uw e-mailadres enkel gebruiken om u te informeren over THE FACULTY.
Meetings en events in eigen huis

Met zeven meeting rooms is er altijd wel een vergaderruimte beschikbaar om af en toe een grotere vergadering te organiseren. Ook uw events kunnen in dit prachtige kader plaatsvinden: het auditorium biedt plaats voor 180 personen.

Vind inspiratie en groei jouw netwerk

THE FACULTY is ook de thuisbasis van de Erasmus Business Club, die zich richt op het bruisende economische leven in het Zuiden van Brussel en in de zuidelijke rand van de hoofdstad. Met een gevarieerd programma van activiteiten in antwoord op sociale en economische evoluties, bieden ze regelmatig opportuniteiten om ideeën uit te wisselen en te netwerken.

Erasmus Business Club

Waarom kiezen voor THE FACULTY?

  • Lage-energiegebouw: een laag energieverbruik betekent weinig impact van van stijgende prijzen
  • Uw kantoor als eco-responsible visitekaartje
  • Fietsvriendelijk met douches & lockers voor werknemers
  • Makkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar (dichtbij station Brussel-Zuid)
  • Full service: zorgeloos concentreren op uw onderneming
  • Een auditorium voor 180 personen
  • 7 vergaderzalen voor 4 tot 40 personen
  • Flexibele uitbreidingsmogelijkheden 
  • Een gemeenschappelijke ontspanningsruimte
  • Een receptie met de glimlach & dagelijkse postbedeling