Ontdek onze flex-offices en coworking

THE FACULTY

Kantoren, meetings en events in een inspirerend kader

Een bedrijvencentrum met kantoren, een coworking, een auditorium en meeting rooms, gelegen in het historische kader van de oude Veeartsenijschool in Anderlecht. U kan er niet alleen genieten van een allesomvattende service maar ook van een gemeenschappelijke ontspanningsruimte.

Een eigen kantoorruimte of een plek in onze coworking?

Er zijn 5 open office plateaus met een oppervlakte van 180m², 220m² of 240m². Elk kantoor beschikt over 2 of 3 dedicated offices die als directiekantoor of vergaderzaal kunnen dienstdoen. Het interieur combineert een modern design met originele historische elementen.

Download de plannen en zoom in op de kantoren!

Voor freelancers, bezoekers en thuiswerkers is er steeds een werkplek in onze coworking. U kan er in de gemeenschappelijke ruimte plaatsnemen aan één van de 25 werkplekken. Als lid van de coworking kan u rekenen op onze allround dienstverlening, printerservice inclusief.

Download de brochure en lees er alles over!

Door op ‘download’ te klikken staat u ons toe om u te contacteren via e-mail. We zullen uw e-mailadres enkel gebruiken om u te informeren over THE FACULTY.
Full service betekent: zorgeloze concentratie op uw onderneming!

Laat uw logistieke zorgen maar aan ons over en focus u volledig op de uitbouw van uw activiteiten en het succes van uw onderneming! We zien het als onze rol om een deel van uw zorgen op ons te nemen. We ontvangen uw relaties met de glimlach, garanderen een punctuele postbedeling en zorgen ervoor dat u nooit zonder koffie zit!

Eigen kitchenette
Volledig uitgeruste kantoren
Douche faciliteiten en lockers
Catering-op-maat
24/7 security
Dagelijks onderhoud
Krachtige Wi-Fi
Receptie & postbedeling
Rolstoeltoegankelijk

Meer weten over onze dienstverlening?

Download de brochure en lees er alles over!

Door op ‘download’ te klikken staat u ons toe om u te contacteren via e-mail. We zullen uw e-mailadres enkel gebruiken om u te informeren over THE FACULTY.
Meetings en events in eigen huis

Met zeven meeting rooms is er altijd wel een vergaderruimte beschikbaar om af en toe een grotere vergadering te organiseren. Ook uw events kunnen in dit prachtige kader plaatsvinden: het auditorium biedt plaats voor 180 personen.

Waarom kiezen voor THE FACULTY?

  • Full service: zorgeloos concentreren op uw onderneming
  • Makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto
  • Een auditorium voor 180 personen
  • 7 vergaderzalen voor 4 tot 40 personen
  • Een gemeenschappelijke ontspanningsruimte
  • Een receptie met de glimlach & dagelijkse postbedeling
  • Fietsvriendelijk met douches & lockers voor werknemers
  • Uw ecologisch visitekaartje als lage-energiegebouw