Eat.

Thuiskomen op een inspirerende locatie

Mensen samenbrengen is voor elke onderneming een belangrijke doelstelling en vaak een visitekaartje. Daarom hebben we THE FACULTY opgevat als een plaats waar u zich kunt thuis voelen en waar u met veel trots en plezier uw zakenrelaties, vrienden en familie naar uitnodigt. In het inspirerende kader van het restaurant op de tweede verdieping, met een interieur ontworpen door de gerenommeerde interieurarchitect Alain Berteau, serveert het restaurant dagelijks een gevarieerd aanbod lunchopties en versnaperingen.

Het comfort van een eigen restaurant

Een restaurant op enkele meters van uw bureau is een onschatbare troef. Zelfs wanneer uw planning te druk is of een vergadering uitloopt, staat het restaurant voor u klaar met zijn mogelijkheid voor office deliveries. Maar het restaurant is natuurlijk ook open voor het grote publiek. Aarzel dus niet om een tafel te reserveren en kom dit uitzonderlijke kader ontdekken terwijl u geniet van een smakelijke lunch!

Met een aanbod-op-maat voor vergaderingen en evenementen

THE FACULTY biedt u de mogelijkheid om een brede waaier aan professionele activiteiten en business events te organiseren. Met een auditorium dat plaats biedt aan 180 personen en zes vergaderzalen, is THE FACULTY een gedroomde plek voor seminaries, lezingen en workshops, maar ook networkings, walking dinners of recepties komen volledig tot hun recht in dit oogstrelende kader. Bij onze in-house cateraar kunt u steeds terecht voor al uw catering vragen: zin in belegde broodjes tijdens uw vergadering, een receptie met hapjes of een walking dinner? U vraagt, wij zorgen ervoor.