Eat.

Thuiskomen op een inspirerende locatie

Mensen samenbrengen is voor elke onderneming een belangrijke doelstelling en vaak een visitekaartje. Daarom hebben we THE FACULTY opgevat als een plaats waar u zich kunt thuis voelen en waar u met veel trots en plezier uw zakenrelaties naar uitnodigt. In het inspirerende kader van de aula en de mezzanine op de tweede verdieping, met een interieur ontworpen door de gerenommeerde interieurarchitect Alain Berteau, kan u genieten van onze catering-op-maat voor zowel uw medewerkers als voor uw evenementen.

Het comfort van catering-op-maat

Van een croissant bij de welkomstkoffie van uw workshop, een lunchbuffet voor een vergadering of voor uw medewerkers tot een walking dinner, u kan steeds rekenen op het advies en de service van onze betrouwbare cateringpartner.

Met een aanbod-op-maat voor vergaderingen en evenementen

THE FACULTY biedt u de mogelijkheid om een brede waaier aan professionele activiteiten en business events te organiseren. Met een auditorium dat plaats biedt aan 180 personen en zeven vergaderzalen, is THE FACULTY een gedroomde plek voor seminaries, lezingen en workshops, maar ook networkings, walking dinners of recepties komen volledig tot hun recht in dit oogstrelende kader. Bij onze betrouwbare cateringpartner kunt u steeds terecht voor al uw catering vragen: zin in belegde broodjes tijdens uw vergadering, een receptie met hapjes of een walking dinner? U vraagt, wij zorgen ervoor.