Eat.

Thuiskomen op een inspirerende locatie

Mensen samenbrengen is voor elke onderneming een belangrijke doelstelling en vaak een visitekaartje. Daarom hebben we THE FACULTY opgevat als een plaats waar u zich kunt thuis voelen en waar u met veel trots en plezier uw zakenrelaties naar uitnodigt. In het inspirerende kader van de aula en de mezzanine op de tweede verdieping kan u genieten van onze catering-op-maat voor zowel uw medewerkers als voor uw evenementen.

Met een aanbod-op-maat voor vergaderingen en evenementen

THE FACULTY biedt u de mogelijkheid om een brede waaier aan professionele activiteiten en business events te organiseren. Met een auditorium dat plaats biedt aan 180 personen en zeven vergaderzalen, is THE FACULTY een gedroomde plek voor seminaries, lezingen en workshops, maar ook networkings, walking dinners of recepties komen volledig tot hun recht in dit oogstrelende kader. Bij onze betrouwbare cateringpartner kunt u steeds terecht voor al uw catering vragen: zin in belegde broodjes tijdens uw vergadering, een receptie met hapjes of een walking dinner? U vraagt, wij zorgen ervoor.

Een stukje geschiedenis

Terwijl het hoofdgebouw, opgericht in de majestueuze neo-renaissancestijl, dateert van 1903, werd de veeartsenijsite pas volledig afgewerkt en ingehuldigd in 1909. Tot 1991 bleef het gebouw van THE FACULTY zijn functie als hoofdgebouw van de veeartsenijschool behouden, totdat de faculteit naar andere oorden trok en de gebouwen verlaten achterliet. De transformatie van het gebouw tot een hedendaags bedrijven- en conferentiecentrum werd uitgevoerd met het grootste respect voor historische details en lage-energiestandaarden zodat we uw positieve imago kunnen helpen verspreiden. Het auditorium, waar vroeger academische zittingen en lessen werden gehouden, is nu het indrukwekkende kader voor een brede waaier aan business events zoals presentaties, seminaries, recepties, walking dinners…