Meet.

“No one is an island, entire of itself. Everyone is a piece of the continent, a part of the main”

Geïnspireerd op een tekst van de 17de-eeuwse Engelse dichter John Donne, drukt deze zin de idee uit dat een mens niet gemaakt is om geïsoleerd van anderen te leven en dat hij het best gedijt als deel van een gemeenschap. Met deze filosofie in het achterhoofd, hebben we THE FACULTY opgevat als een plek om mensen samen te brengen. Architecturaal wordt deze gedachte vertaald in de gemeenschappelijke leefruimte. Door het organiseren van eigen activiteiten willen we de nieuwe huurders samenbrengen en een community vormen.

Virtueel of reëel? Een vergaderruimte wanneer u er écht een nodig hebt

Of u nu kiest voor een eigen kantoorruimte of voor een plek in de co-working, u kan steeds rekenen op één van de zeven vergaderzalen om uw vergaderingen te houden. Of uw vergadering nu een fysieke, virtuele of hybride vorm aanneemt, de zalen zijn op vlak van communicatietechnologie op en top uitgerust.

Pasteur Auditorium, verdieping 2
Pasteur Auditorium, verdieping 2 200 personen
Lamarck Vergaderruimte, verdieping -1
Lamarck Vergaderruimte, verdieping -1 20 personen
Brogniez Luxe vergaderruimte, verdieping -1
Brogniez Luxe vergaderruimte, verdieping -1 10 personen
Seroen Luxe vergaderruimte, verdieping -1
Seroen Luxe vergaderruimte, verdieping -1 20 personen
Thiernesse Workshopruimte, verdieping -1
Thiernesse Workshopruimte, verdieping -1 20 personen
Bourgelat Conferentiezaal, verdieping -1
Bourgelat Conferentiezaal, verdieping -1 6 personen
Mezzanine Luxe vergaderruimte, verdieping 2
Mezzanine Luxe vergaderruimte, verdieping 2 20-40 personen
Melsens Ontspanningsruimte, verdieping -1
Melsens Ontspanningsruimte, verdieping -1 25 personen

Zaal 1: Pasteur

Auditorium, verdieping 2
Reserveer

Zaal 2: Lamarck

Vergaderruimte, verdieping -1
Reserveer

Zaal 3: Brogniez

Luxe vergaderruimte, verdieping -1
Reserveer

Zaal 4: Seroen

Luxe vergaderruimte, verdieping -1
Reserveer

Zaal 5: Thiernesse

Workshopruimte, verdieping -1
Reserveer

Zaal 6: Bourgelat

Conferentiezaal, verdieping -1
Reserveer

Zaal 7: Virchow

Luxe vergaderruimte, verdieping 2
Reserveer

Zaal 8: Melsens

Ontspanningsruimte, verdieping -1
Reserveer

De ideale locatie voor uw professioneel evenement…

Ook voor externen biedt THE FACULTY de mogelijkheid om vergaderingen of professionele evenementen te organiseren. In het stijlvolle kader van het auditorium met zijn historische muurschilderingen komt elke presentatie tot zijn recht. De zeven vergaderzalen en mezzanine kunnen bovendien als break-out rooms gebruikt worden voor kleinere groepen bv. bij brainstorms of workshops. U kan natuurlijk de vergaderzalen ook afzonderlijk boeken, al dan niet in combinatie met het auditorium of de mezzanine.

…en voor culinaire ervaringen in een uitzonderlijk kader

Van een croissant bij de welkomstkoffie van uw workshop, een lunchbuffet voor een vergadering of voor uw medewerkers tot een walking dinner, u kan steeds rekenen op het advies en de service van onze betrouwbare cateringpartner.

Een stukje geschiedenis

Terwijl het hoofdgebouw, opgericht in de majestueuze neo-renaissancestijl, dateert van 1903, werd de veeartsenijsite pas volledig afgewerkt en ingehuldigd in 1909. Tot 1991 bleef het gebouw van THE FACULTY zijn functie als hoofdgebouw van de veeartsenijschool behouden, totdat de faculteit naar andere oorden trok en de gebouwen verlaten achterliet. De transformatie van het gebouw tot een hedendaags bedrijven- en conferentiecentrum werd uitgevoerd met het grootste respect voor historische details en lage-energiestandaarden zodat we uw positieve imago kunnen helpen verspreiden. Het auditorium, waar vroeger academische zittingen en lessen werden gehouden, is nu het indrukwekkende kader voor een brede waaier aan business events zoals presentaties, seminaries, recepties, walking dinners…

Met stijl zeggen wie je bent zonder te spreken

Om het historische karakter van het gebouw volledig tot zijn recht te laten komen, besloten we om het interieurontwerp toe te vertrouwen aan ontwerper Alain Berteau. Zijn innovatieve producten en creatieve strategieën worden alom erg op prijs gesteld, en hij is tevens creatief directeur voor OBJEKTEN SYSTEMS. De kantoren in THE FACULTY worden stuk voor stuk ingericht met meubelen uit deze modulaire reeks. Deze zijn eenvoudig combineerbaar en aanpasbaar, u legt de puzzel dus op maat van uw onderneming en zijn evolutie. Met zijn strakke lijnen, zachte materialen en oog voor afwerking en detail vormen deze kantoormeubelen de perfecte combinatie met de originele mozaïekvloer en houtwerk in de open landschapsbureaus.